Jak mogę usunąć własne konto?
Usunięcie konta jest nieodwracalne i skutkuje utratą całego postępu w grze, osiągnięć i wirtualnych przedmiotów — niezależnie od tego, czy zostały zakupione, czy zdobyte. Upewnij się, że na pewno chcesz kontynuować.
Aby usunąć konto, postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami:
Przejdź kolejno do pozycji „Menu główne” > „Konto”.
Kliknij opcję Ustawienia (ikona koła zębatego obok identyfikatora konta).
Wybierz pozycję „Usuń konto”. Pojawi się okno potwierdzenia. Jeśli chcesz kontynuować, kliknij Usuń.
Podaj swój identyfikator konta (widoczny w tle) i liczbę postępów w grze (czyli postaci w grze), które masz. Ich liczbę sprawdzisz w sekcji Postęp.
Konto zostanie przeznaczone do usunięcia, co nastąpi w ciągu 30 dni. Jeśli zmienisz zdanie i zechcesz anulować proces usunięcia, po prostu zaloguj się na swoje konto — zobaczysz wówczas opcję anulowania usunięcia:

Jeśli masz problem z ukończeniem powyższego procesu, możesz również skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem wsparcia.